top of page
Conectare 2.0: Workshop mamă-fiică - ediția Iunie
Conectare 2.0: Workshop mamă-fiică - ediția Iunie

dum., 11 iun.

|

Iași

Conectare 2.0: Workshop mamă-fiică - ediția Iunie

În acest workshop, la sfârșit de an școlar, ne vom celebra eforturile, iubirea și suportul acordat.

Data & Locație

11 iun. 2023, 10:30 – 12:30

Iași, Strada Bălții 2a, Iași 700259, Romania

Despre eveniment

„Fiecare mamă o cuprinde în sinea ei pe fiica ei și fiecare fiică pe mama ei și fiecare mamă se prelungește în urmă, în mama ei, și înainte, în fiica ei.” (C. G. Jung)

Relația mama-fiica susține abilitățile relaționale ale fiicei și stima ei de sine. Este prima experiență a femeii în devenire, despre o relație profundă, unde învață despre încrederea în sine și ceilalți, despre separare și conectare, despre propriile nevoi și despre cine poate deveni.

Această serie de workshop-uri, Conectare 2.0, este concepută cu scopul de a împuternici relația mamă-fiică, de a-i da noi înțelesuri, de a facilita conexiunea și noi perspective. Vom folosi elemente din psihologia experiențială, joc și dramaterapie - redând imaginea simbolica a unei oaze de conectare.

Workshopul este susținut de Simona Bordeanu, psihoterapeut cu specializări în terapia sistemică de cuplu și familie, terapia prin joc și dramaterapie, terapia centrată pe emoții, consilier de dezvoltare personală și specializat în atașamentul mamă-fiică și de Smaranda Bordeanu, elevă în clasa 4-a.

În acest workshop, la sfârșit de an școlar, ne vom celebra eforturile, iubirea și suportul acordat. Exercițiile si jocurile propuse sunt concepute pentru vârsta copiilor între 7-12 ani, scopul acestora fiind propria descoperire și conectarea cu mama.

Detalii workshop: Când: Duminică, 11 iunie, de la 10:30 Durata: 2 h Unde: Centrul Doxamus - Iași, str. Bălți 2a (zona Podul de Piatră) Cui se adresează: mame si fiice (cu vârste între 7-12 ani) Cost: 120 Ron (per pereche - mama si fiica) Asadar, avem doar 12 locuri disponibile si acestea se vor rezerva pe principiul "primul venit-primul servit”, persoanelor care achita un avans de 50lei.

Tickets

  • Bilet mama-fiică

    Cost: 120 Ron (per pereche - mama si fiica)

    120,00 RON
    +3,00 RON service fee
    Sale ended

Total

0,00 RON

Share This Event

Anchor 1
bottom of page