top of page
Conectare 2.0 - Workshop mamă-fiică - ediția Aprilie
Conectare 2.0 - Workshop mamă-fiică - ediția Aprilie

dum., 23 apr.

|

Iași

Conectare 2.0 - Workshop mamă-fiică - ediția Aprilie

În acest workshop vom lucra cu poveștile personale, moșteniri, daruri și poveri, imagine corporală și cum să fim bine cu noi.

Data & Locație

23 apr. 2023, 10:30 – 12:30

Iași, Strada Bălții 2a, Iași 700259, Romania

Despre eveniment

Această serie de workshop-uri, Conectare 2.0, este concepută cu scopul de a împuternici relația mamă-fiică, de a-i da noi înțelesuri, de a facilita conexiunea și noi perspective. Vom folosi elemente din psihologia experiențială, joc și dramaterapie - redând imaginea simbolica a unei oaze de conectare.

Workshopul este susținut de Simona Bordeanu, psihoterapeut cu specializări în terapia sistemică de cuplu și familie, terapia prin joc și dramaterapie, terapia centrată pe emoții, consilier de dezvoltare personală și specializat în atașamentul mamă-fiică și de Smaranda Bordeanu, elevă în clasa 4-a.

În acest workshop vom lucra cu poveștile personale, moșteniri, daruri și poveri, imagine corporală și cum să fim bine cu noi. Exercițiile si jocurile propuse sunt concepute pentru vârsta copiilor între 7-12 ani, scopul acestora fiind propria descoperire și conectarea cu mama.

Detalii workshop: Cand: Duminică, 23 aprilie, de la 10:30 Durata: 2 h Unde: Centrul Doxamus - Iași, str. Bălți 2a (zona Podul de Piatră) Cui se adresează: mame si fiice (cu vârste între 7-12 ani) Cost: 120 Ron (per pereche - mama si fiica) Asadar, avem doar 12 locuri disponibile si acestea se vor rezerva pe principiul "primul venit-primul servit”, persoanelor care achita un avans de 50lei.

Tickets

  • Bilet

    120 lei per pereche mama-fiică

    120,00 RON
    +3,00 RON service fee
    Sale ended

Total

0,00 RON

Share This Event

Anchor 1
bottom of page